Cine suntem noi

Danube Total Grup ofera de  peste 25 de ani servicii in domeniile imbunatatiri  funciare, stabilizari de teren, lucrari edilitare de apa –  canal. Cu ajutorul tehnologiilor performante, specialistii nostri se ocupa si de productia, transportul si punerea in opera a betonului, transportul cimentului in vrac si alagregatelor. Danube Total Grup ofera clientilor pachete complete la preturi competitive. Misiunea noastra este sa asiguram calitatea rezultatelor in termenele stabilite, intotdeauna conform cerintelor si particularitatilor fiecarui client.
 
Specialistii Danube Total Grup garanteaza calitatea lucrarilor pe care le executa: avem echipe specializate, detinem si lucram cu cele mai performante echipamente si tehnologii in domeniul constructiilor.
 
“Este un nou trend pe care Danube Total Grup l-a implementat pe piata constructiilor: servicii la cheie. Oferim clientilor o gama completa de servicii: utilaje, materiale furnizate la locul de punere in opera,personal specializat in 
diverse domenii de activitate. Practic, noi dam lucrarea la cheie, cel care ne contracteaza nu trebuie sa isi faca calcule separate pentru achizitia de utilaje, materiale sau mana de lucru”, Athanasios Schinas, directorul general al companiei.