DANUBE TOTAL GRUP: PRIMA COMPANIE CARE OFERA SERVICII LA CHEIE

DANUBE TOTAL GRUP: PRIMA COMPANIE CARE OFERA SERVICII LA CHEIE

În 1993, a luat fiinţă compania Danube Total Grup (DTG). De 23 de ani construiește încredere. Danube Total Grup oferă servicii în domeniul lucrărilor de îmbunătăţiri de terasamente, dar şi al stabilizărilor de teren. Compania şi-a făcut un renume şi în ceea ce priveşte lucrările de drumuri, apă-canal, dar şi producţia, transportul şi punerea în operă a betonului, transport de ciment vrac, agregate etc., în cele mai bune condiții și susținuţi de tehnologii performante. Directorul general al companiei, inginerul Athanasios Schinas vorbeşte pe larg despre lucrările complexe pe care le realizează DTG în ţară şi străinătate, dar şi despre serviciile calitative ale companiei la preţuri competitive.

Care este diferența între compania DTG și ceilalți jucători de pe piață? Mulți ne-au căutat în ultima perioadă pentru tehnologia de îmbunătățire a pământului. De ce?

Pentru că este mult mai rapidă și mai ieftină. Pentru că soluțiile clasice, să excavezi, să scoți și să înlocuiești pământul prost cu pământ bun durează și costă mai mult. Oamenii au văzut cine face astfel de îmbunătățiri de pământ. Diferența între noi și ceilalți este experiența specialiștilor care lucrează în compania Danube Total Group, utilajele care sunt de ultimă generație și capacitatea flotei. Un alt avantaj este faptul că noi stabilim clientului un preț competitiv. Pentru că noi oferim un pachet complet. Este un nou trend pe care noi l-am implementat în România: servicii la cheie. Oferim clienţilor tot: utilaje, furnizare de material, echipă completă specializată. Practic, noi dăm lucrarea la cheie, cel care ne contractează nu trebuie să îți facă calcule separate pentru utilaje, materiale și mână de lucru.

Care este ultimul proiect la care a lucrat compania?

Autostrada A3. Îmbunătățire la stratul de fundare pe toată lungimea autostrăzii. Alt contract mare care este în desfășurare este varianta de ocolire a orașului Mihăilești, care este tot cu regim de autostradă. Aici o să facem tot terenul de fundare, inclusiv stratul de balast stabilizat, pentru că sunt mai multe tehnologii pe care noi putem să le oferim: îmbunătățire pământ, strat de balast stabilizat făcut pe loc, datorită tehnologiei deținute, ceea ce face ca valoarea lucrării să scadă aproape la jumătate, dar și timpul de realizare a lucrării să fie unul mai scurt. O altă componentă importantă este reciclarea asfaltului. Adică nu mai este nevoie de scoaterea asfaltului, transportarea lui și aducerea unui nou asfalt. Noi avem capacitatea și deținem tehnologia necesară reciclării asfaltului existent.

Citeste articolul intreg https://www.arenaconstruct.ro/danube-total-grup-prima-companie-care-ofera-servicii-la-cheie/ .

No Comments

Post A Comment